dissabte, 30 de gener del 2010

Pendents d'una nova Oportunitat de veure Neu al nostre Municipi

Sembla ser que demà Diumenge tornarem a tenir una oportunitat d'or per veure Neu a Santa Susanna tot i que al estar al costat del mar es bastant justet i complicat. Diem que és dificil pero no impossible. Demà ens arribarà un front del nord que deixarà precipitacions per tot catalunya. La cota de neu en principi voltara els 400m pero no es descarta que durant la tarda-vespre es desplomi cap als 200m i esporàdicament per sota. Es llavors quan haurem d'estar atents als fanals per si puguessim veure algun floc.

La setmana entrant es presenta freda pero més estable amb sol. Les temperatures podrien baixar sota zero la nit de dilluns a dimarts i de dimarts a dimecres. Més enllà ... encara no està molt clar pero el fred no te previst marxar de moment.

2 comentaris:

  1. Felicitats pel teu bloc! Encara no he pogut llegir tots els posts però la columna de l'esquerra, amb tots els gràfics i enllaços que mostres és molt bona i útil! Com a temps actual veig que utilitzes eltiempo.es. No sé d'on treuen les dades... ja deus saber que a Malgrat hi ha una estació meteorològica de l'SMC amb dades consultables lliurement a temps real. De totes maneres em sembla que és difícil "captar-les" per fer-les aparèixer a la teva web.

    Salutacions des de Malgrat! I molta sort amb el bloc!

    ResponElimina
  2. Gràcies Jordi pel teu support i espero que vagis comentant soovin per aqui. :-)

    ResponElimina