dimecres, 27 de gener del 2010

La propera setmana l'Hivern podria pujar la seva Potencia a nivells històrics!

Be companys y seguidors d'aquest bloc encara relativament nou. Per mi com a aficionat de la meteo es un plaer començar a donar-vos les primeres tendències del que podria passar la propera setmana. Està clar que encara falta una miqueta i els mapes i essembles poden fer un tomb d'ultima hora. Fins ara això pasava bastantes vegades pero cap a menys intensiu. Ara bé aquesta vegada i observant l'ultima actualització del GFS la cosa ha anat a més. Aqui us deixo el mapa:
Aixo ès es la previsió per al proper Dimecres es a dir Just d'aqui una setmana. Que acabarà passant? Bé la gran intriga. El que esta clarissim si es compleix aquest mapa tindrem fred riguròs, històric i potent i si s'hi barreja precipitació seria en forma de neu fins a cota 0. Aixi que veuriem Santa Susanna nevadeta. Seria una bona inauguració d'aquest nou blog no? Ara bé cal dir que si de fred en tindrem ens faran falta nuvols i precipitacions i aquestes son dificils de preveure aqui en el nostre mediterrani. Haurem d'esperar fins casi l'ultim moment per veure que faran els vents? Molta sort a tothom a qui li agradi la neu i als pagesos: prepareu bé les plantes per aquesta entrada de fred es preveu avui per avui dura i bastant prolongada. Nevi o no de les glaçades no ens escaparem pas, almenys pel que fa els mapes de la setmana vinent a dia d'avui. Seguirem informant....

De moment ja estem gaudint o (potser alguns no massa) de la primera entradeta freda amb vents del N i NE aportant-nos aires amb fred seca del centre d'europa. Després aquest cap de setmana ja provendran les corrents d'aire del polar i la setmana que ve .... bé ja ho veieu en el mapa. Bona Observació Companys ... i a disfrutar que les perspectives encara que no siguin garantitzades encara, pinten molt bé per veure neu a Santa Susanna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada